Indmeldelse

Optagelsesprocedure

Indskrivning foregår via linket herunder. Når vi har modtaget din indmeldelse, sender vi dig en bekræftelse pr. mail. Hvis du ikke har adgang til MitID, kan du rekvirere et indskrivningsskema ved henvendelse til skolen. Eventuelle kommentarer til indmeldelsen, kan du skrive dem i kommentarfeltet i linket, eller sende en mail til kontoret

Børnene begynder normalt i 0. kl. i det kalenderår, hvor de fylder 6 år.

Indskrivning

I de tilfælde, hvor vi har en ledig plads i klasser, der er i gang, følger vi denne procedure:

  • Interesserede forældre har møde med skolelederen. Det tager 1-1½ time og er dels en orientering om skolen som kristen skole, dels forældrenes begrundelse for skoleskift.
  • Hvis første møde falder positivt ud, inviteres til møde to, som er mellem forældre og barn og klasselærer. Her er der rundvisning og formålet er at vurdere, om der er match mellem barn og klasse. Er der det, gives efterfølgende besked til forældrene og skolestart aftales.
  • Klasselærer kontakter hjemmet efter ca. 3 uger og hører til trivsel.

Venteliste

Vores klassekvotient er 22 elever i indskolingen og 24 elever fra 4. til 9. klasse. De elever, der på grund af fyldte klasser ikke umiddelbart kan optages, skrives på venteliste. Hvis man i forvejen har søskende på skolen, rykker eleven frem i køen. Som søskende regnes børn, der har samme folkeregisteradresse og samme betalere (de almindelige, kommunale regler). Derudover forbeholder skolen sig ret til i forbindelse med optagelse at være opmærksom på kønsfordelingen i klassen, ligesom andre forhold vil blive vurderet.

I øjeblikket har vi ledige pladser i 0. kl. På de øvrige årgange er der venteliste af varierende længde. Du er altid velkommen til at ringe for at høre hvordan mulighederne er.

Informationsmøde

Hvis du vil vide mere om skolen og have en rundvisning, så er skolens årlige informationsmøde en god mulighed. Mødet afholdes den første torsdag i november hvert år – næste gang torsdag den 2. november 2023 kl. 17.


© Johannesskolen. All rights reserved.